Krusman Nödduschar är ISO certifierade
enligt ISO-9001:2015 och ISO-14001:2015.

Kontakta oss

Om oss

 

Krusman Nödduschar AB är tillverkare av ögonduschar, nödduschar, utomhusduschar, kombinationsduschar, tank duschar, portabla duschar och duschkurer för utomhusbruk. Vi förmedlar kunskap om lagar och krav som ställs på ögonduschar och nödduschar samt skapar rutiner för att rädda liv. Vår kunskap ger ditt företag trygghet.

Krusman Nödduschar AB är ett familjeföretag som startades 1971. Idag ägs och drivs företaget av andra generationen. Vi levererar ögonduschar och nödduschar till hela Skandinavien, Centraleuropa, mellanöstern och Asien. Vi har över 50 års erfarenhet och har bedrivit tillverkning av nödduschar i Sverige sedan 1986. Våra nödduschar är tillverkade och utvecklade efter lokala och internationella standarder som AFS ANSI och EN standard. Vi kan även anpassa duscharna till lokal standarder.

Lagar och föreskrifter har förändrats med tiden och vi ser till att alltid finnas med i framkant och vi ska ständigt utvecklas med våra kunder.

 

»

Installera nöddusch eller ögondusch, steg för steg

1. Rätt placering av ögon- & nöddusch

2. Flöde i ögon- & nödduschen

3. Tempererat vatten

4. Rätt flöde vid tryckfall i vattnet

5. Konstant flödes reglering

6. Anpassa material i duschen för rätt miljö

7. Ventil material

Kvalitet och miljö

Kvalitet handlar om att göra rätt från början. Våra produkter är utvecklade efter de kvalitetsstandarder som finns. Vi förmedlar kunskap om riskåtgärder, lagar och krav som ställs på ögonduschar och nödduschar samt skapar rutiner för att rädda liv. Vi vill minska vår miljöpåverkan både i tillverkning och i vår dagliga verksamhet och vi ska som minimum följa aktuella lagar, andra krav, samt branschkrav.

Läs mer